VALENTINE

0 1,680

Jeg fortsetter med hjerter i «hjertemåneden» februar.  Her har jeg laget en hjerte eske til Valentine. Min sønn trengte kort til sin kjæreste, og det måtte være spesielt. Han bestiller alltid spesielle kort. Hjertet ble fargesprakende og glitrende, men jeg tror det treffer mottakeren veldig godt.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Valentine
Teknikker: Embossing
Kartong: Nor Engros og Bazzill
Mønsterark: Maja Design – Summertime og et gammelt Maja ark.
Hovedfarge: Rød
Pynt: Blomster, blonde, perlebånd, akrylpynt, metallpynt og sløyfe.
Dies: Spellbinders og ukjent(Love)
Stempel: Joy Crafts – Sending Love

Det er vel ingen regler, men jeg har kanskje valgt litt annerledes farger til dette Valentinkortet.  Favorittfargen til min søte svigerdatter er oransje, men det ble litt tamt og flatt med bare den fargen. Derfor blandet jeg inn rødt og gult. Det gir en utrolig flott fargespill og en fin varme i kortet.

Esken er brettet etter egen mal. Samme mål som på esken jeg laget til morsdag. Her har jeg gjort en annen vri. Jeg har laget staffeli på toppen av esken.  Hjertene på staffeliet har samme målene som lokket på esken.  Jeg brettet et staffeli som jeg limte fast på lokket.  Jeg dekorerte staffeliet og esken før jeg det ble limt til lokket.  Før jeg festet blomstene laget jeg meg et utgangspunkt fra cirka midten på hjertet.  Tenker at det er greit for å få litt harmoni i blomsterhavet.

«Love» er en dies, der har jeg embosset teksten i rødt med et hint av sort. Tegnet så rundt diesen og klippet den ut i oransje kartong, da ble teksten mer synlig og den ble stødigere.  Pyntet med små hjerter og sommerfugl i forkant av teksten.

For å skape en ramme festet jeg på et hvitt perlebånd rundt kanten. Jeg limte et rødt perlebånd oppå og rundt blomstene. Har også limt på små hjerter, sommerfugl og en sløyfe. Til slutt hadde jeg på litt clear gesso før jeg strødde på kobberglitter. Lot det deretter tørke.

På kanten av lokket og bunnen av esken har jeg limt på litt bling. Var litt usikker på den, tok tid før jeg ble enig med meg selv. Fant liksom ikke en «riktige» pynten, men ble fornøyd med hva jeg endte opp med.

Teksten inni lokket på esken har jeg også embosset. Det står Love på hele hjerteteksten. Hentet igjen fargenyansene fra hjertet og blomstene. Pyntet med oransje blonde og et rødt hjerte.

I bunnen av esken har jeg embosset «I love you» på gul kartong. Som igjen er limt på oransje kartong. Pyntet enkelt med blomster som har fått et hint av kobberglitter på seg.

På innsiden av esken har jeg stemplet hjerteslag som jeg har klippet ut. Var tom for sort embossing, så da ble det stempling. Syntes det var litt kult, og passet inn i temaet. Ingen tvil om budskapet i dette hjertet.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More