VALENTINES HJERTE MED TO FUNKTIONER

0 463

Kender i det med at man vil lave noget helt specielt til sin kæreste ? Gerne noget unikt og gerne noget som man vil huskes på? Sådan er jeg. Denne her er lavet således det vil kunne genbruges , tit synes jeg at når man laver kort , så bliver det smidt ud efter noget tid , eller bliver lagt ind i et skab. Derfor tænkte jeg at dette kort jeg ville lave til den person jeg holder af , skulle have 2 funktioner.

 Jeg startede med at finde nogle quilling strimler i de farver jeg ønskede mig.

Derefter klippede jeg dem ud i passende størrelse, ikke for små, ikke for lange, men sådan at jeg havde noget at arbejde med. Mine quillingstrimler er 10 mm i tykkelsen og 45 cm lange. Jeg køber mine strimler mange forskellige steder fra men disse her er fra Karen Marie klip i Danmark. Derefter fandt jeg 1 A4 karton hvid som min bundbase, samt bogbinderlim. Jeg ruller mine strimler omkring en quilling pen , men hiver os lidt ud i det og former det med et falseben. Se billede.

 Jeg prøver på at lave små blomster og blade uden om , jeg sætter lim bagpå , når jeg har formet en del bruger jeg min pincet til at holde strimlen og dyppe ned i limen og så sætte den fast til karton.

Derefter ligger jeg en snor på papiret løst og former den som et hjerte , da det er jo valentin og jeg ønsker at det skal være formet som et hjerte og det er jo kærlighed i mine øjne.
Snoren ligger løst og jeg prøver at holde mig inden for den.
Her er et billede tæt på.

Her ser du det færdige hjerte og efterfølgende har jeg klippet uden om, og gjort det klart til det næste trin.

Jeg vælger et stykke pap 30×30 cm og bukker det og ligger mit hjerte ovenpå og klipper rundt om det med en skygge kant på 0,5-1 cm omkring.

Når jeg er færdig åbner jeg kortet for at tjekke om det er som det skal være.

Derefter ostedlærrede og vikler omkring hjertet for at give det et lettere look og jeh bruger min limpistol til st sætte det fast med.

Derefter limer jeg nogle forhøjninger så som pap på og dobbelt klæb puder fordi jeg ønsker at hjertet skal være lidt forhøjet.

Jeg klister mit quillede hjerte ovenpå med en limpistol.

Nu kan kortet bruges som et valentinskort til den man elsker.

Her ser du det færdige kort, men hvorfor ikke bruge dette smukke hjerte kort igen efter der er blevet brugt?

Jeg har en skygge ramme fra IKEA 23×23 cm , som jeg tænker jeg vil bruge til formålet .
Jeg finder noget mønsterkarton som jeg synes passer godt ind i hjertet.

Måler det ud så det passer i størrelsen til min ramme.

Derefter tager jeg en strimmel (quilling) og limer under mit mønsterkarton for at bund og hjerte passer bedre sammen, så det danner en helhed og ikke kommer til at stå alene, det limes bag på hele vejen rundt.
Nu er det færdigt og klar til at blive fastgjort i rammen.
 
De følgende billeder ser du hvordan det ser ud i rammen. 
Tak fordi du kiggede med, kreative hilsner fra Mette Janni.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More