,

Inspiration til Valentines Day

I morgen er det den 14. februar – dagen hvor mange fejrer love, kærlighed, kjærlighet og kärlek rundt om i verden. Hvad enten man er tilhænger af Valentines Day eller ej, så byder GD2017 teamet på lækker, personlig og meget varieret inspiration med fokus på den man holder af. Enjoy!

Husk, at læse om de kommende semifinaler for Årets Skandinaviske Scapper 2016. Du kan læse mere om det i slutningen af denne artikel.

Nu vil jeg lade GD2017 teamet tage over og fremvise deres kreative og personlige forslag til fejring af kærligheden. Take it away, Ladies…..


GD2017 teamie Melina – vores Mixed Media inspirator:

Jag har gjort två kort till alla hjärtans dag, där jag har använt ett lite annorlunda hjärta. Det anatomiska hjärtat har jag ritat själv och sedan förminskat i datorn, skrivit ut och klippt ut för att använda på korten.

 

  • Stempler: Bakgrundsstämplarna är från Rubber Dance, “ATC Backgrounds”.

GD2017 teamie Marie – vores Layouts inspiration:

Jag har gjort en tag att fästa på en chokladask eller sticka ned i en blombukett. Jag har sprayat tagen med röd mist, och sedan embossat text med rött embossingpulver. Efter det dekorerat med en liten tag, stickers, blomma, flair och sedan stänkt mer mist över hela tagen. Enkelt, men effektfullt.

Materialer: Canvas Corp Manilla Tag/ Tattered Angels Glimmer Mist “Red Chilies”, “Dragonfly”, “Pearl”/ Zing Embossing Powder Red Metallic/ 7 Dots Studio “Verano Azul” Tag, Stickers and die cut/ Prima Marketing Flower/ UmWowStudio Flair “From the Heart”.


GD2017 teamie Jytte – vores Tags inspirator:

Valentines kort lavet i helt enkelt stil (CAS) passer især godt til herrekort. Teksten er heat embosset og de små “gryn/korn” som har sat sig, hvor de ikke skulle, synes jeg faktisk bare er en ekstra charme ved kortet. Man må jo godt kunne se, at det er håndlavet.

  • Stempler: Tekststempler fra Elle’s Studio – You and Me Stamps.
  • Dies: Hjerte-die fra Lawn Faun-sættet, Lawn Cuts – Stitched journal card die.

GD2017 teamie Rikke – vores Kort inspirator:

Kort med glade farver. Valentines er i kærlighedens tegn og der skal blomster til. Derfor er blomsterne i fokus på mit kort og er i alle farver.  Små må røde hjerter pryder guldbogstaverne som udgør teksten Valentines.

Stempler & Dies: Ingen.


GD2017 teamie Gunn – vores Eske inspirator:

I anledning Valentine har jeg laget ett lollipop kort. Etter å ha rotet i reste skuffen med ark fant jeg noen fine i lyse og sarte farger. Fint å ha med en gavepose eller knyte sammen med rosebuketten.

  • Dies: Prima, Magnolia og Spellbinders
  • Punch: MS
  • Stempel: Kort & Godt og Joy Craft

GD2017 teamie Ria-Kirstine – vores Art Journaling inspirator:

Jeg ønskede at skabe et kort der kunne stiles til både mænd og kvinder. Et kort, hvor farven på det stemplede hjerte hurtigt kunne skiftes til andre. Det synes jeg er lykkedes meget godt.

  • Stempel: “Houten Stempel Heart XL!”

GD2017 team koordinator Pia – Clean & Simple cardmaker:

At vise sin kærlighed og værdsættelse til en anden kan også gøres ved at bruge deres favorit farve, deres favorit motiv, deres favorit stil. Derfor er mit kort ikke i røde nuancer, nej, jeg har valgt at tage udgangspunkt i modtagerens præferencer. Det handler jo ganske simpelt om at gøre modtageren af kortet glad.

  • Tekst Stempel: Altenew “Simple Flowers”.
  • Dies: MFT Die-namics “Hot Cocoa Cups” / Create A Smile Cool Cuts “Double Stitched Rectangles”.

På The Paper Crafting’s 3 års fødselsdag den 7. februar afslørede vi de nominerede semifinalister fra Danmark, Norge og Sverige.

Snart starter semifinalerne! Vi starter med Danmark den 20. februar, som afsluttes den 6. marts. Herefter starter semifinalen for Norge og derefter Sverige. Måske en af de nominerede scrappere, er en du kender? Måske en, som du altid har fundet vildt inspirerende? Din stemme kan gøre en forskel og være med til at fejre hvor dygtige scrappere vi har i Skandinavien.

Klik på hvert land for at læse afsløringen af de nominerede semifinalister fra Danmark, Norge og Sverige.

Kreative hilsner,

GD2017 Teamet & Pia


Posted

Translate »