Vår dypeste medfølelse

Håndlagde kondolansekort

0 942

Kondolansekort er som skrevet tidligere ikke de artigste kortene vi lager, men dog viktige. Her er to kondolansekort som jeg laget nylig. Ulike kort, men en felles vri.

Håndlagde kondolansekort

Et hjerte fullt av blomster. Her har jeg valgt hvitt og ulike gråe nyanser samt en rød rose i midten. Rødt for symbolet kjærlighet uten at det skal dominere her. Enkelt oppsett og tekst.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Kondolanse
Stilart: Classic
Pynt/dekor: Blomster, die, punch, fjær, akrylpynt, stempel
Hovedfarge: Grå/Svart/Hvit

Håndlagde kondolansekort

Blomstene er limt på et die-cut hjertet som er festet med 3D puter på et annet hjerte med blondekant. Banner med tekst er limt rett på mønsterarket.

Håndlagde kondolansekort

Helt enkelt på innsiden av kortet. Hjerte med blondekant og hjerte med tekst og plass for egen hilsen. Jeg velger ofte sommerfugler som pynt på kondolansekort. De kan symbolisere så mye, og de er dekorative og fine.

Håndlagde kondolansekort

Her blir det røde lille hjertet et blikkfang i det sorte og hvite. Litt annerledes kanskje, men det er symbolikk. 3 fjær som er bundet sammen, sløyfe, tekst og to akryl hjerter.

Håndlagde kondolansekort

Enkelt på innsiden her og, men jeg har valgt en annen tekst. Jeg har hatt litt glitterlim på blomstene tilhørende teksten.

Håndlagde kondolansekort

Jeg hadde en artikkel tidligere om de vanskelige kortene, den kan du lese her: De vanskelige kortene

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »