,

Vår i lufta

Med vår i lufta så kommer det mange små beboer flyvende. Ikke så sjeldent så kan du rett og slett oppleve en direkte konfrontasjon i en eller annen form for krasjlanding. Jeg fikk besøk av årets første bie her om dagen. Den minnet meg på at jeg investert i litt bie produkter mot slutten av sommeren i fjor som enda ikke har vært i bruk.

  • Type prosjekt: Kort og tag
  • Anledning: Vår
  • Teknikker bruk: Lag på lag
  • Pynt/dekor: Dies, Washi Tape, perler og blonde
  • Hovedfarge: Gul/sort/hvitt
  • Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, Skjærebrett og hulltang

SE OGSÅ: 30 VÅRLIGE SCRAPPEIDEER

Jeg startet bie prosjektet med å bruke en halv dag på å stanse ut litt rikelig med alle dies jeg har som passer til temaet.  Det kan også være lurt å samle litt passende elementer klart før du setter deg ned. Jeg syns det er lettere å få variasjon i prosjektene når jeg har mye ulikt smått å velge mellom. Har du gule blomster igjen fra påske så er det genialt å kunne dytte de inn i disse prosjektene.

Mitt første prosjekt i denne artikkelen. Er litt utypisk meg. Et ganske flatt kort. Ikke nok med det, men det er enkelt pyntet uten høye blomster.  Vingene til biene laget jeg ut av bakepapir. Her finnes det litt forskjellige du kan bruke. Se hva du har tenker jeg. Når jeg jobber med tema, så lager jeg gjerne klart flere prosjekt samtidig.

Jeg er over snittet glad i store tags. Akkurat nå har jeg en stor rull bølgepapp som jeg jobber hard med for å få minsket kraftig så den får plass inn i en hylle på arbeidsrommet.  Hovedelementet er en litt stor bie….hils på Albert. Aner ikke hvorfor han landet på det navnet, men jeg syns han kler det. Bikuben har jeg laget i sort restepapir, klippet en døråpning og laget striper med passende Washi Tape. Her er det bare fantasien som stopper deg.


Posted

Translate »