,

Vårlige tags med Prima sin Watercolor Collection

Ofte er det vel slik , at man som scrapper får en forkjærlighet for en eller to leverandører og deres produkter. Jeg har vært designer for flere leverandører, men har alltid hatt en forkjærlighet for Prima. Jeg liker godt den duse fargebruken, bruk av mye blomster i arkene, kvaliteten på arkene og selve designet på arkene. Denne våren har Prima igjen kommet med noen nydelige nye kolleksjoner med ark. Her er det laget tre tags i lag på lag, med Prima sin Watercolor kolleksjon. Tagsene har bakgrunnsark, motiver med tekst, utklippsmotiver, blomster og bling som passer til kolleksjonen. Dette gjør det lett å finne ting som matcher. 

 

Materialer og framgangsmåte

Serien på tre tags er laget med arkene In the Water Garden og Dreamy Florals fra Watercolor kolleksjonen. Tagsene måler 10cm x 20cm.  Her er det brukt Puffy stickers og ferdige utklipp. Tekstmotivet til høyre og venstre er kuttet med dies fra LDRS.

De store hvite rosene med grønn kjerne er laget med Heartfelt sin Classic rose dies og embossingplate. Her er rosene dieset ut av tykt ark, de har fått litt grønn distressink i midten. Det er brettet en knopp av kronbladene i midten, uten av de er embosset. De andre kronbladene er embosset, limt forsiktig på under knoppen med limpistol, og kronbladene er formet til.

Bakgrunnene er jobbet litt med før det er diecuts, tekster og blomster er limt på i lag på lag. Her er  det brukt tykk gesso og stensil, blå pulverfarge sprayet med vann og washi tape med sjakkmønster i gull.  I tillegg er det brukt litt tekst og nettingstempeltrykk.

Elementene er lagt i lag på lag med 3D puter mellom. Blomster, blader, tannhjul og diecuts går litt innunder hverandre. Ikke vær redd for å legge ting oppå hverandre, eller at ting skal fordeles jevnt ut over prosjektet. Det er dette som skaper dimensjon og system i arbeidet.

Tilslutt har alle de tre tagene fått en spray med hvit mist.

 

De tre tagene:

Håper tagene inspirerte

Vårlig hilsen fra Kirsten


Posted

Translate »