VELKOMMEN TIL VERDEN – BABYKORT MED DE NYE ARKENE FRA PION DESIGN

0 1,152

Våren er en herlig tid. Solen kommer fram, det blir varmere – og det kommer mange nyheter for oss som scrapper.  Det er så gøy å se alt det nye som kommer, og få testet det ut. De nye arkene fra Pion Design – Theodore and Bella – er noen av de fineste barne arkene jeg har sett på lenge. Så nå har jeg laget et nyfødt kort som jeg skal vise dere i dag.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Nyfødt
Stilart: Vintage, shabby chic
Teknikker brukt: Lag på lag, embossing, dies og distresset kanter
Pynt/dekor: Perler, osteklut, trehjerter og sløyfe.
Hovedfarge: Brunt, gult, hvit og blå
Medium som er brukt: Distress ink – Vintage photo, Prima Color Bloom – Glistering Waves, Stampendius Frantage Aged aqua, Wink of Stelle – Gl white, Heavy Gesso, hvit mosegummi til bokstavene på flaggene.
Utstyr som er brukt: Ark fra Pion Design – Theodore and Bella serien, Oval Dies fra My favorite things, Baby dies ukjent og Loopy rings dies fra Memory box. Bokstaver laget av WeR Mini Alphabet punch board. Stempel fra Kort og Godt -M355. Martha Stewart punch.

Arkene går i nydelige sarte jordfarger, og fungere like godt til jente som til gutt. De har et gammelt preg og tar deg tilbake til gamle barnerom, tøybamser og kaniner.

Kortet er til en liten gutt, så jeg har pyntet med noen blå detaljer. Arket er bygget opp lag for lag med litt osteklut imellom noen av lagene.

Trehjertene har jeg først malt med Color Bloom – Glistering waves, så på ført litt heavy Gesso, før jeg har embosset de med Frantag – aged aqua. For å få litt skimmer på bildet har jeg brukt Wink of Stella – gl clear på alle tøydyrene. Bildet er bygget opp med tykk dobbelsidig tape for å få litt høyde. På flaggborden i toppen har jeg brukt bokstaver jeg har stanset ut i mosegummi.

Alle kanter er påført distress ink, og her har jeg valgt å bruke Vintage photo fordi den matchet arkene best.

Innsiden har på venstre side en liten lomme hvor det er plass til et gavekort eller penger bak ovalen. På høyre siden er det satt av plass til en liten hilsen. Innsiden er ganske enkel, men har også her satt på en liten blå stjerne.

På baksiden har jeg lekt meg med mitt nye WeR Mini alphabet punch board. Her er det brukt papir rester av det som var igjen av arkene og så har jeg klippet ut noen av tøy-dyrene og satt på.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More