Kort til verdens beste venn

Kortlaging: Et brettekort til min venn

Jeg har bestemt meg for å bruke opp mye rester før jeg skjærer i nye mønsterark. Så her har jeg laget et enkelt brettekort med røde detaljer og et sommerlig hint. Farger gjør en glad, og det kan vi trenge i disse dager. Basen på kortet er tilpasset størrelsen på restebitene jeg hadde liggende.

Her har jeg brukt høyden på en Bazzill-kartong og scoret per 10 centimeter. Midtstykket er 10×14 centimeter. På den nederste delen laget jeg dies nesten kant i kant slik at den dekker nesten hele midtstykket. Den øverste delen er cirka 6 centimeter høy. Kortet holdes sammen av magneter.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Pynt/dekor: Blomster, perlesnor, dies, punch og stempel
Hovedfarge: Rød
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin


Dette er forholdsvis raske kort og lage og en fin måte og bruke opp litt rester på. Sommerlig og fargerikt kort og det gjør seg godt med pyntekanten. Jeg har brukt tre store blomster som hovedfokus, limt perlesnor rundt forbi blomstene. Banner og die-cut med tekst. En pil av perler og et frimerke.

Jeg ser helst at magnetene er under arkene, men disse jeg hadde her var ikke så sterke, så da ble løsningen slik. Ikke noe pynt på nedre del da mye av den blir borte når kortet er lukket. Jeg har stanset ut et hjerte og et frimerke og stemplet tekst på. De er festet på innsiden av øverste del.

Jeg har brukt frimerke dies på teksten i midten og på skrivefeltet nederst. Hentet igjen en pil av perler fra forsiden og stanset ut noen små hjerter av de små restebitene.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.