Veskekort med mal

Av Synnøve Bjelland

For noen måneder siden laget jeg et veskekort, som jeg viste i min egen blogg. Nå har jeg også laget en mal til dette, som jeg gjerne vil dele med dere her i TPC.  Først noen bilder av kortet som er i skikkelige vårfarger.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Vennskap
Stilart: Shabby Chic
Hovedfarge: Grønn/blå


Veskekort 002

Mønsterarka som er brukt er fra en eldre Pion-kolleksjon og går i lyse grønn- og blåfarger.

Veskekort 003

Den store hvite blomsten foran, har jeg laget selv i en silikonform med Paperclay.

Veskekort 004

Veskekort 005

Baksiden av veska, med min “egen knapp”. Som du ser, så har jeg brukt en Spellbinder-dies til lokk på veska, som heter Timeless rectangle. Syns den var så dekorativ til dette.

Veskekort 006

Slik ser det ut på innsiden, når den er brettet ut.

Veskekort 007

Syns dette stempelet fra Kortoggodt er så nydelig.

Veskekort 008

Så til slutt min egenlagde primitive mal 🙂 Trykker du på bildet, blir det større og du kan laste det ned og skrive det ut, om du ønsker det 🙂 Disse korta passer jo godt i disse konfirmasjonstider også.

14.3 034

Håper du liker veskekortet mitt! Ønsker deg en superfin søndag!

Klem, Synnøve


Posted

Translate »