Scrappeintervjuet: Vibekke fra Norge

Vibekke er en allsidig og aktiv papirkunster som lager kort, tags, layouts og holder på med Project Life. Vibekke har alltid vært kreativ, men etter at hun ble syk for 2,5 år siden har hobbyen blitt enda viktigere for henne. Mange har beundret Vibekkes nydelige papirkreasjoner på nettet og i presentasjonen her kan du bli enda bedre kjent med Vibekke som person og hennes vakre kreasjoner. 

Vibekke-thepapercrafting

Hva er ditt navn?
Vibekke

Hvor bor du? 
Karmøy i Rogaland

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: RAGNHILD FRA NORGE

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg er nok en veldig allsidig scrapper og lager mye forskjellige papirkreasjoner med spennende teknikker, for eksempel Papirkort, Tags, Scrapbooking Layouts og Project Life…

Love-passion4papercrafting

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har alltid vært kreativ siden jeg var en liten jente. Jeg har malt,tegnet og holdt på med små prosjekter hjemme!
Jeg forelska meg i papirhobby de siste år og oppdaget hobbyen med å se og lese på blogger. Er med i 3 Design team: Scandinavia paper fun – Vintage udfordring og Scrappegarasjen

Hvorfor begynte du med papirhobby?
For å gi kort og tags til venner og familie. Jeg ble helt hekta og totalt bitt av papirbasillen.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Så ofte som jeg kan, etter at jeg ble syk for 2,5 år siden med rygglidelser og livet mitt ble snudd opp-ned. Men papirhobbyen har gjort at jeg har møtt noen flotte mennesker som deler samme hobby og kreativitet.

Coloured- with- Distress-Ink-Passion-4-papercrafting

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har mitt eget hobbyrom,som har blitt fylt opp med utstyr og materialer.
Jeg elsker den romantiske stilen, vintage, shabby chic, mixed media stil, grunge stil og enkel stil med noe ekstra. Jeg liker å skape med design/mønster i papir,stempler, glitter,dies,blomster, diverse pynt, maling og struktur.
Det er så kjekt å sette seg ned på hobbyrommet og la kreativiteten frie tøyler,som jeg prøver å gjøre ofte. Så er det så koselig å gi bort papir kreasjoner som jeg har laget selv.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Det er så mange som er så flinke som jeg følger med på blogger og andre sosiale medier.

PAPIR-KREASJON-Vibekke-passion4papercrafting

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Scrapping er en kjempefin hobby som du kan utvikle deg i, ingen regler for kreativitet bare å utfolde seg. Hobbyen kan være veldig sosial dersom du blir med på treff der du møter mange andre scrappere som elsker denne hobbyen!


Posted

Translate »