SKAL VI MØTES?

0 1,424

I 2019 fornyer vi The Paper Craftings website. Noen av de gamle sidene kommer til å få ny layout, og det vil også dukke opp noen helt nye temasider. Den første temasiden er allerede på plass og har fått navnet “Meeting Up“. På denne siden finner du alt du trenger dersom du ønsker å møte andre i det skandinaviske scrappemiljøet – både fysisk og digitalt. 

Mange kjenner allerede til “Papirkalenderen” der du finner informasjon om skandinaviske treff, kurs og messer for papirinteresserte. Nå blir det enda enklere å finne fram til arrangement som passer for deg – du trykker på “Categories” og velger den kategorien du vil se nærmere på – for eksempel kurs i Norge eller treff i Danmark. Du kan også velge “Expand All”, da vil du få fram en link “Read More” og der vil du finne link til arrangemetets nettside. 

Vi har også gjort det enklere å registrere nye arrangement. Man fyller ut et skjema og vi legger inn arrangementet så snart som mulig. Du kan også velge å promotere ditt arrangement. 

Vi vil også takke Facebook-grupper som vi samarbeider med. Disse finner du i høyre sidefelt ved siden av Papirkalenderen. Ved å melde seg inn i en av disse vil man treffe andre papirinteresserte, og man kan spørre om råd, legge ut bilder av det man lager og mye annet. 

Mange er interesserte i å delta på utfordringer og for første gang kan vi by på en samlet oversikt over skandinaviske og internasjonale utfordringssider. Disse kan du sortere alfabetisk, tematisk eller på starttidspunkt/varighet om du ønsker det. 

Vi har også laget en egen side om “Design Team”. Her finner du råd og tips dersom du ønsker å bli med i et Design Team og du finner også utlysninger fra aktører som ønsker nye designere på laget. 

Til sist vil vi minne om vårt eget arrangement – Husk også å melde deg på vårt onlinetreff på Scrapbookingdagen 4. mai: TPC Cyber Crop

Vi sees der!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA