Vil du teste ut våre nye sider?

Ti nye temasider om papirhobby

TPC Magazine har hatt en stor våroppussing. Vi har lagt ut en Beta-versjon av vår nye website og håper at dere vil være med og teste den ut. Designet på forsiden og noen av de andre sidene er nytt og vi har laget ti nye temasider (og mange undersider) om papirhobby. Disse finner du link til nedenfor. 

Her er de ti temasidene: 
Cardmaking – Kortlaging 
Scrapbooking – Scrapping
Paper Craft – Papirhobby
Techniques – Teknikker
Decorations – Dekorasjoner
Inspiration – Inspirasjon
Tips & Tricks 
Getting organized – Organisering
Meeting Up – Møtesteder
Shopping

Vi ønsker at alle som holder på med papirhobby skal finne det de leter etter i TPC Magazine. Enten du er nybegynner eller mer erfaren.

Lurer du på hva neste tema til utfordringsbloggen skal være? Lurer du på hvilke papirhobby-butikker som finnes i Sør-Sverige? Eller lurer du kanskje på om du kan lage gave til barnedåpen selv? Tips til alt dette vil du nå finne på TPCs website og er det noe du savner så sender du en melding så skal vi se hva vi kan gjøre.

Send oss også gjerne en melding om ris og ros om de nye sidene. Vi jobber fremdeles med noen mindre oppgraderinger, og vil gjerne ha tilbakemeldinger nå mens vi holder på med disse. 

Takk for hjelpen 🙂

1 kommentar
  1. Helle Knutsdatter skriver

    Så flott 🙂
    Takk for flott og nyttig oversikt som jeg vil bruke mye ser jeg
    -Helle-

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More