,

Vintag

Vintag lager jeg gjennom hele året. Noen blir gitt bort med en flaske, noen er bestilt av venner, men de fleste blir solgt på julemesse om høsten. Denne er laget til en god venninne som skal på vinterferie og hva er vel ikke kjekkere en noen bobler med seg i Jacuzzien. 


Type prosjekt: Vintag
Kort Anledning:
Venninne gave
Teknikker brukt: Vann maling på Aquarell ark
Pynt/dekor: 
Stempel tekst, bling, Die cut, blomster
Hovedfarge:
Rosa
Medium som er brukt. 
Aquarell maling, stempel pute Versafine Clear
Utstyr som er brukt:
Big shot, skjærebrett, vannpensel, dies, aquarell maling, stempelpute
Evt. andre opplysninger:
Vintagen måler 7.5x 22.5cm. Med disse målene så får jeg 5 baser på en kartong 12″x12″. Hullet til vin flaska lager jeg med dies. Prøv sirkel diesen på flaska først, så du finner rett størrelse.


Jeg lager en del Vintag i løpet av året og om dere bruker samme mål som meg, så får dere 5 baser på et kartong ark. Mønster arket har jeg selv laget med aquarell ark fra Cosmic Cricket. De er preget, har gulldetaljer i arket og blomstene er farget med vannpennsel og aquarell farge. På denne har jeg kun brukt rosa farge, tørket malingen før jeg så har malt oppå med samme farge for å lage den mørkere.

Stempel teksten fra Kort og Godt er klippet ut for hånd og festet med 3D puter. Blad kransen er kuttet ut i gull ark, fant noen fine bling fra Prima i sakene mine og tekst diesen er fra Papirdesign.

Her kommer noen andre varianter med kraft kartong som base. Mine tag er enkelt pyntet, men her det det bare til å ta seg ut. Bruk det du har, pynt etter egen stil eller bli inspirert av mine.


Posted

Translate »