VINTAGE SKILT MED HUMOR

0 1,164

Hjemmelaget ineriørdetaljer er alltid gøy. Gamle lister og planker kan med enkle grep bli til morsomme skilt. Bruker du litt tykke planker, kan skiltene stå av seg selv. Slike skilt er ganske populære i utlandet og kalles ofte “block sign”. Det er utrolig masse ideer å hente på nettet til slike skilt. Her er det laget et skilt til hobbyrommet. 

Type prosjekt: Interiør skilt.
Anledning: Hverdag.
Stilart: Vintage.
Teknikker brukt: Stensil, maling og glitter
Hovedfarge: Sort, hvit og gul
Medium som er brukt: Klar gesso og akrylfarge
Utstyr som er brukt: Silhouette, stensilmateriale, hvit og sort akrylmaling, klar gesso og glitter.

Fremgangsmåte: 

Skiltet er laget av noen tykke lister som er limt sammen og satt i press over natten. Skiltet er pusset og malt sort med akrylmaling. Stensilen med teksten er laget med Silhouette. Det er brukt hvit, tykk akrylmaling over stensilen. La den hvite teksten tørke før du pynter sidene. Sidene er laget ved å male med klar gesso over en stensil fra Tim Holtz (Set 4 – Mini Layered Stencil Set). Deretter er det strødd gullglitter i den våte gessoen. Når  Dette er tørket, kan du bruke en myk pensel til å børste vekk overskuddsglitter.

Skilt som dette er også fine gaver og hyggelig og personlig å få. Bruker du stensil eller vinyl til skiltene, blir også skriften fin. Det kan hende du må jobbe litt med skriften, og gå over den med en pensel etter at du har brukt stensilen. Dette gjør at du får vekk områder hvor malingen flyter under stensilen.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More