Vinterkrans

Jeg finner sjeldent en krans jeg liker der ute, så da fant jeg ut at jeg må lage min egen. Jeg har nettopp begynt og pusse opp gangen, og jeg vil gjerne at når gjestene kommer inn, så skal et lite hjørne alltid representere sesongen vi er inne i. Prosessen har jeg tenkt til og dele med dere her i TPC Magazine.


Type prosjekt: Vinterkrans
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Die Cutting
Pynt/dekor: Die Cuts, blomster
Hovedfarge: Grått


Jeg fant denne kransen til halv pris, og kjente at ja, denne kan jeg virkelig jobbe med. Synes den var litt annerledes en mye av det andre jeg har sett, og kreativiteten i meg begynte og blomstre med en gang.

Det er jo vinter, så ordet vinter må jo være med, eller kan det vel kanskje fort feiltolkes som en juledekorasjon. Jeg er så heldig og ha en kuttemaskin, så jeg har laget ordet vinter selv. Men om man ikke har det kan man være kreativ og bruke bokstaver fra panduro eller lignende hobbybutikker. For og få prikken over i til og bli der så brukte jeg en liten stripe med overhead ark. Overhead ark er ganske stive så de er utrolig flotte og bruke til slike ting som dette.

Deretter måtte jeg jo bare lage noen snøflak, men ikke for mange. Jeg vil gjerne ha det enkelt, men det kommer vel ikke som et sjokk for de av dere som har sett noe av hva jeg har laget tidligere. Bildet ble litt uklart, men det jeg har brukt og gjort er: De små snøstjernene er Martha Stewart Punch, og de store EKsuccess. Jeg brukte et spraylim først og drysset snø over. Når det hadde tørket sprayet jeg de med hårspray slik at jeg ikke får snø i hele huset. Snø kan være vanskelig og få til og sitte synes jeg.

 

Men så kommer noe jeg ikke er kjent for og gjøre……….blomster! Men en krans MÅ jo ha blomster, må den ikke? Her er det litt av hvert, selvlaget, papirblomster, silkeblomster og diverse. Og her brukte jeg virkelig tid altså, for blomsterplassering er ikke noe som kommer naturlig til meg.

Alle elementene ble limt på kransen med glue gun. Og jeg må si at jeg ble faktisk superfornøyd, til og med med blomstene. Men endte opp med og bruke kun blomster jeg har laget selv. Så har jeg hengt kransen på staven som tilhører noen vannvittig flotte ski fra 1952.

Så enkelt og så greit, for da får man noe man virkelig vil ha. Så prøv deg da vel, og legg gjerne igjen en link til ditt prosjekt under her.

Translate »