VINTERLAND TAG

1 1,511

Jeg ekspermiterer en del med forskellige medier og hvordan jeg får det bedste resultat. Det har jeg prøvet at få frem på dette tag, hvor jeg har brugt sølv metalkarton som jeg har embosset og brugt en Tim Holtz teknik på.

Type projekt: #12 Tag
Anledning: Jul
Stilart: Vintage/grunge og mixed media
Teknikker brugt: Diecut, embossing og texture fade teknik
Hovedfarve: Blå og sølv
Udstyr som er brugt: Big shot, Dies og embossing folder fra Tim Holtz/Sizzix, distress ink, akryl farver fra DecoArt, lille billede med vinterlandskab som er en gave fra Funkie Junkie, #12 tag, sølv metalkarton, 250 g hvid papir, kulbyant, blonde, gaze, palietter, 3D puder og glimmerpen.

Jeg har embosset med min folder to gange på den lange led og bagefter malet med blå og hvid akryl farve. Når farven er næsten tør, bruger jeg køkkenrulle for at få farven af og for at fremhæve det embossede motiv.

Jeg har fremhævet med sort kulbyant det indvendige og udvendige af bogstaverne, og brugt lidt glimmer.

Jeg har distresset alle mine kanter, og distresset tone i tone på min tekst.

Her er lidt detaljer.

Tak for at du læste min post, og jeg håber at du får en kreativ december måned med masser af hygge. 

 

1 kommentar
  1. Palle Nordensgaard skriver

    Dejlig vinterstemning der stråler ud fra dit Wonder tag. Jeg bliver rigtig i julehumør af at se på det. Er det Prancer der venter på Julemanden?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More