,

Vinterlig bursdagskort på kraftark

Fargelegging har blitt en favoritt hos meg, og jeg storkoser meg med blyanter og tusjer. Blyantene fra Chameleon er de jeg bruker mest, og de fungerer veldig godt på flere typer ark. Jeg har sett at flere har fargelagt på kraftkartong og liker det utrolig godt, så da måtte jeg prøve selv også.


Type prosjekt: Fargelegging på kraftark
Anledning: Bursdagskort til et desemberbarn
Stilart: Enkel med fargelagte figurer
Pynt/dekor: Stempler fra Stamping Bella, Penny Black og Kort og Godt, farget med Chameleon pens, glitterlim fra Stickles.
Hovedfarge: Brunt og blått


Min far har bursdag mellom jul og nyttår, og er nok lei av å få julekort som bursdagskort og gavene sine pakket inn i julepapir. Derfor har jeg prøvd å lage et vinterlig bursdagskort uten snev av jul og røde nisser 🙂

Når du skal fargelegge på kraft ark, er det lurt å bruke en stempleplattform som Mini Misti eller den til Tim Holtz eller lignende, for da lar du stemplet sitte i plattformen til du har fargelagt ferdig og så stempler du over motivet en gang til. Da blir kantene skarpe og svarte igjen. Blyanten gjør at de noen ganger blir litt utydelige og det er fint å da kunne stemple over en gang til.

På kraftarket så trenger man litt flere lag med farge, men det blir veldig fint synes jeg. Jeg har brukt litt stickles glitterlim på snøfnuggene og trærne som en ekstra effekt.

Innsiden er enkel, og siden kortet er til en mann på 84, så passer det helt fint. Her er det bare fargelagt en enkelt figur, stemplet en bursdagshilsen, og den personlige hilsen er skrevet som en ring så det blir et element i kortet.

En konvolutt i kraft dekorerte jeg med to fargelagte figurer, også fra Penny Black. Noen steder på kortet og på konvolutten har jeg brukt en hvit tusj for å fremheve detaljer.

I dag snør det i Norge, men det er meldt regn i morgen med 6 plussgrader. Derfor passet det med et vinterkort i dag, og så håper jeg værmeldingen er feil. Håper du fikk litt inspirasjon og ha en flott dag videre.


Posted

Translate »