DANSKE NORDSTJERNER

0 1,381

I The Paper Crafting er vi veldig stolte av alle de flotte skandinaviske papirkunstnerne vi har presentert i magasinet opp gjennom årene. Det har lenge vært planen å få vist disse fram på en ordentlig måte og i dag kan vi endelig vise fram en fin oversikt over våre danske “Nordstjerner”.  

I denne oversikten har vi oppgitt fornavnet på “Nordstjernen”, dato for presentasjonen og hvilke prosjekter som er presentert i artikkelen om papirkunstneren. Dersom du trykker på bildene i oversikten får du fram et større bilde med link til presentasjonen av papirkunstneren nederst. 

Vi håper at denne oversikten skal gjøre det lettere å følge med på både hva som lages og hvem som holder på med papirhobby i Danmark, Norge og Sverige. Dersom du holder på med papirhobby og bor i et av de skandinaviske landene skal du ikke se bort i fra at vi tar kontakt ganske så snart. Men du er også velkommen til å sende oss en e-post: editor@thepapercrafting.com så blir kanskje nettopp du den neste “Nordstjernen” i The Paper Crafting. 

Du finner oversikten her: Danske “Nordstjerner”

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More