,

“We never really grow up…”

Jeg er en rigtig “citygirl” det meste af min tid har jeg levet i byen, bortset fra hvor vi flyttede på landet i 3 år for at komme tæt på naturen. Jeg elsker naturen men jeg må indrømme at komme en tur i byen og se arkitektur og kunst står virkelig mit hjerte nær.


Type projekt: Kort
Anledning: En hyldest til byen og barnlige sjæle
Stilart: Grunge
Teknikker brugt: Diecut, stempling, distressing og brayer
Pynt/decor: Stickers, diecut og paperdolls
Hovedfarve: Sort, blå og gyldne farver
Medium: Golden matte medium, 3D puder
Udstyr som er brugt: Big shot, dies og stempler fra Tim Holtz, sort og hvid cardboard, Yupo papir, Fluid akryl farver fra Golden, brayer, Neo color ll, Snarky talk stickers, distress ink, Archival ink, paperdolls, saks og lineal


Min baggrund er lavet med brayer og fluid akryl farver. Der er lavet ridser og mærker og dryppet alkohol på yupoen mens farven var våd. Når det er tørt blev det stemplet og malet over med Golden matte medium, det gør yupoen stærk og man kan røre ved det uden at farverne går af.

Jeg har farvelagt med Neo color ll på de små paperdolls. Og stemplet på det hvide cardboard med et baggrundsstempel med distress ink og til sidst limet på sort karton.

Lidt nærfotos.

Tak for dit besøg og jeg håber at du får nogle dejlige september dage. 

 


Posted

Translate »