WE’RE ALL MAD HERE! – ART JOURNAL PAGE

0 916

Nogen gange ser jeg en teknik og tænker det må jeg bare prøve! Tea dyeing papir er ikke noget nyt, men noget jeg ikke har prøvet. Men hvad skal man så med papiret efter man har lavet det? 

Type projekt: Art Journal side
Anledning: Ny teknik og Halloween
Stilart: Art journal side, mixed media
Teknikker brugt: Drawing, doodling, decoupage
Hovedfarve: Brun, sort, rød og orange
Udstyr brugt: Pensler, stempelsæt
Medium: Matte Medium, Posca pen i hvid, akryl maling i redochre og hvid, Memento black ink jet black, Distress Oxide (Black soot, spiced marmalade, fired brick) uni pen fine liner 0.2, pigma micron pen 03. klistermærke
Jeg har set mange anvende deres farvede papir til journals, men jeg valgte at afprøve det som sketch paper, og jeg er vild med det! Nu det snart halloween så jeg besluttede mig for at prøve og tegne et kranium og bruge det på en Art Journal side.
I min Art Journal havde jeg lavet en baggrund som ikke blev som jeg havde forestillet mig den skulle være, så jeg besluttede mig for at bruge den til denne side, mest fordi farverne var sort, rød og orange og dette skulle ende ud med at være en halloween side.
Udover at tea dye almindeligt printer papir farvede jeg også et par doilies og valgte at bruge en af dem til min side også, men syntes dog stadig min side så noget bar ud, der manglede et eller andet. Af den grund lod jeg siden ligge et par dage, og kom frem til at det der manglede var en top hat, en sommerfugl og citatet “We’re all mad here!” fra Alice in Wonderland.
Så meget hurtigt tegnede jeg en top hat, stemplede min tekst også på noget tea dyed papir og fandt et sommerfugl klistermærke i mine gemmer. Besluttede mig for at male hatten med en blandign af Distress Oxide og akrylmaling, og farve baggrunden og kraniets kanter med Distress Oxides også.
Herefter arrangerede jeg mine embellishments på siden og limede dem fast med Matte Medium fra Golden.

Så ja, hvis du har en side som ikke bliver som du ønsker det, så lad den være… Jeg laver en del baggrunde som jeg ikke kan komme videre fra, så en dag får jeg en ide og har næsten altid en baggrund der lige passer.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More