Scrappeintervju: Yuko fra Japan

Denne lørdagen har vi hentet inspirasjon helt fra Japan, nærmere bestemt fra Yuko Tanaka som har laget to helt fantastiske sceniske layouts med bilder av hennes lille datter. Layoutene skildrer den lille jentas vekst fra hun på den øverste layouten “Walk” begynte å gå som ett-åring til den nederste layouten “Beautiful” der hun som toåring løper fra sin mamma som forsøker å holde følge. Fotografiene er tatt med samme komposisjon og for å uttrykke årstiden fotografiene er tatt i. 


Type prosjekt: Sceniske layouts
Anledning: Generell
Teknikker brukt: Fuzzy Cutting, Misting, Maling


På layouten “Walk” ser vi Yukos lille jente på vei ut i noe som ser ut til å være en skog. Her har den japanske papirkunstneren fanget opp landskapet i fotografiet og latt det gå igjen i layouten rundt. Layouten har en eventyraktig og flerdimensjonal følelse ved seg og man får en følelse av å være tilstede, at man står på brosteinene og ser den lille gå inn i skogen.

Yuko har brukt modeling paste og akrylmaling for å få til stammene på layouten “Walk”. På trærne har Yoko limt fast nesten 100 blader som hun har punchet ut.

ssss

Layouten “Beautiful” nedenfor viser den lille jenta som løper under trærne med vakre kirsebærblomster. Trærne vokser ut av fotografiet og inn i layouten rundt gjennom Yukos nydelige gjengivelse av de på layoutens venstre side. På høyre side har Yuko brukt blåtoner slik at man får en følelse av himmel. Til og med veien den vesle jenta springer på er fanget opp i layouten.

På denne layouten har Yuko malt stammene på trærne. Blomstene ble formet med modeling paste og sprayet med mist.

aaabb_zpsa1c5d4d7

Denne måten å scrappe på har jeg ikke sett tidligere og den gir et veldig spennende og effektfullt uttrykk, samtidig som det utfordrer scrapperen siden man lar fotografiet avgjøre layoutens design, farger og pynt forøvrig.

TPC takker Yuko Tanaka for at vi fikk lov å vise fram hennes nydelige layouts i magasinet, og om du vil se mer av det hun lager kan du besøke bloggen hennes: with colors

Du finner flere layouts her: Layouts

Foto: Yuko Tanaka
Publisert med tillatelse

 

Translate »