UT I VERDEN: YVONNE FRA NEDERLAND

0 320

5

Det er vel ingen tvil som at produktene fra svenske Pion Design, Magnolia og Maja Design er populære også langt utenfor de skandinaviske landenes grenser og en av dem som elsker disse er Yvonne fra Nederland. Det merkes! Kortene til Yvonne er detaljrike, fargerike og iøyenfallende.

IMG_1130Hva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg heter Yvonne Donders og bor i Nederland.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Mesteparten av tiden liker jeg å lage kort, men jeg elsker også å lage prosjekter som fotoalbum og esker.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby for syv år siden. Min mor smittet meg med “viruset”, og jeg har ikke funnet en kur mot det siden (det er arvelig). Jeg startet med 3D-kort og oppdaget senere stempling. Jeg synes stempling er flott når det gjelder kortlaging. Jeg bruker ulike metoder for å fargelegge stempeltrykk, de fleste fargelegger jeg med akvarellmaling, Distress Ink eller Copic Markers.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg finner inspirasjon i mange ting. Jeg elsker å se på andres prosjekter og lage mine egne varianter av det. Mesteparten av tiden har jeg et bilde i hodet som jeg forsøker å arbeide ut fra. Andre ganger er det nok at jeg ser et bilde i et magasin og jeg blir helt besatt av det.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg har en fulltidsjobb som tannlegeassistent, men i helgene forsøker jeg å finne tid til å være kreativ.

Kan du beskrive prosjektene som vi viser fram i denne artikkelen?
Kort nr. 1 er et kort jeg lagde for en SOL, som betyr Scrap Online, workshop jeg hadde. Stemplet er fargelagt med Copic Markers. Jeg elsker roser fra Wild Orchid Crafts, som du ser.

1

Kort nr. 2 er et kort jeg lagde til en gravid kollega. Stemplet er fra Wild Rose Studio, og jeg brukte akvarellmaling for å fargelegge trykket denne gangen. Jeg elsker glitter – det ser du sikkert på ballongene.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA