BRYLLUP – TAKKEKORT

0 1,801

Brylluppet er overstået, der er sagt ja til hinanden og man er kommet hjem igen – lykkelige og tilfredse ovenpå et fantastisk skønt bryllup. Men helt overstået er det jo ikke! Nu skal der dannes overblik over gaver og sendes takkekort ud til alle gæsterne, samt dem, som sendte søde lykkeønskninger.

Masseproduktion har aldrig været mig, så det var ikke med den største gejst, at jeg kastede mig ud i sidste runde af bryllupsturneringen. Nu var jeg nået til et punkt, hvor det skulle være ekstra nemt og hurtigt, men stadig følge den røde tråd. Nu var det jo ikke kun gæsterne, som skulle have kort, nej, det var pænt mange i sidste ende. Måske en ulempe ved at gifte sig med en selvstændig erhvervsdrivende – de har et stort netværk. T havde ellers gået meget stille med dørerne, så jeg tør slet ikke tænke på antallet, hvis alle kendte til vores bryllup.

Nu skal jeg nok lade være med at sludre for meget og lad os komme i gang med det vigtige – nemlig takkekortene!

PKL_IMG_0060

Til vores takkekort tager jeg atter udgangspunkt i mine bladranker fra Clearly Besotted Stamps. Jeg har dog denne gang valgt kun at stemple. I bund og grund, fordi det er hurtigere.

Jeg vælger også at gøre brug af Ranger “Liquid Platinum” embossing pulver igen.

Jeg ender faktisk med slet ikke at bruge Fiskars Stamping Press, som er med på billedet ovenfor.

PKL_IMG_2003

Jeg ender med at bruge min MISTI til at stemple bladrankerne på alle kortene. Med MISTI’en kunne jeg ultra hurtigt stemple præcist det samme sted på alle mine kort. Dette er den største fordel ved MISTI’en. Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om MISTI’en, så kig med HER.

PKL_IMG_2008A

Nu var det intet problem at få stemplet alle bladrankerne på kortbaserne. Udover bladranken (lilla) fra Clearly Besotted Stamps, har jeg denne gang også brugt nogle mindre bladranker (grå) fra Simon Says Stamp “Flower Friend”. Stemplet med de små prikker er også fra dette stempelsæt.

Stempelsværterne er Hero Arts Shadow Ink i “Grape Juice” og “Soft Granite”.

PKL_IMG_2006

Mine kortbaser er færdige, så nu mangler kun selve teksten. Her vælger jeg, at heat embosse teksten “TAK” med “Liquid Platinum”. Bokstaverne er fra norske KaBoks.com’s alfabet sæt. Det er nogle store og fine klassiske bogstaver.

For at skabe en sammenhæng til de tidligere bryllupskreationer, vælger jeg at heat embosse teksten på det grå karton. Stykkerne har jeg die-cuttet med Lawn Fawn’s “Stitched Rectangles” dies. Jeg er bare vild med “Stitched” looket helt generelt og kan ikke få nok af det.

IMG_2011

Så er alle dele klar til at blive samlet. De grå stykker karton bliver limet fast med 3D puder for at skabe lidt dimension på kortene.

PKL_IMG_2013

Så er vi ved at være i mål med alle takkekortene. Det grå karton er hæftet fast på kortbasen med 3D tape istedet for 3D puder. Jeg valgte tape løsningen denne gang, da det var endnu hurtigere end at sidde med alle de små puder. Samtidigt var det en opgave, som jeg uden problemer kunne give til min kære mand.

PKL_IMG_2103A

For at gøre processen lidt nemmere med at skrive alle kortene, valgte vi en kombineret løsning med både computer og håndskrift. Vi lavede 2 standard indledninger i Word, som vi kunne printe ud med 4 stk. på hvert A4 papir. For at gøre det en lille smule lækkert brugte jeg Lawn Fawn’s “Stitched Rectangles” dies til at die-cutte teksten. Jeg valgte den die størrelse, som passede bedst indeni et A6 kort.

Så kunne jeg udfylde resten af teksten i hånden og skrive en personlig hilsen til alle, samt takke for lige netop den gave de gav os.

Teksten blev limet ind i kortene med brug af almindeligt 6mm. dobbeltklæbende tape.

PKL_IMG_2165

Her et close-up af det færdige takkekort. Til alle vores gæster og nogle andre udvalgte, vedlagde vi også et bryllupsfoto af os. Dette sørgede jeg for kun at hæfte fast med en enkelt lille stykke tape. Så det var muligt nemt at tage fotoet ud af kortet.

PKL_IMG_2167

Til slut vil jeg vise Jer en collage over bryllupsprojekterne. Her kan I se, hvordan jeg har forsøgt at holde en rød tråd hele vejen igennem fra Invitation til takkekort. Bladranken i lilla er helt klart med til at binde det hele sammen.

PKL_Bryllup Collage alle 4

Tidligere artikler i denne serie:

Jeg er ikke blevet betalt eller sponsoreret på nogen vis vedrørende materialer.

Dette er kun mine egne personlige meninger og holdninger.

 

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More